понеделник, 25 юли 2011 г.

Сватбени подаръци

Ако вече имате по едно или по две от нужната битова техника, едва ли бихте желали да добавите още един тостер. Ето защо забравете за необходимите и погледнете към луксозните подаръци за сватба ... Домашно кино, нова спалня, скъпо спално бельо, картина, скулптура или друго произведение на изкуството. Последните са добра инвестиция за бъдещето и са показателни за вкус на ценители. Ако и тук имате любими творци, назовете ги!

Пари или ваучери
И не се притеснявайте да поискате пари. Може би преди време не е било уместно, но днес все по-често може да се види малък плик, подаван дискретно на булката или младоженеца.

Благотворителност
Ако сте прегърнали някаква идея и сте решили да я направите част от вашето щастие, сватбата е добра възможност да я подкрепите и да помолите гостите ви да станат също част от нея. Вариант за събиране на средствата е кутията за благотворителност. Тя се декорира в стила на сватбата и се поставя непосредствено до вратата, където ще се посрещат гостите или на специално за това място. На нея могат да бъдат изписани вашите инициали, послание или любима мисъл.

Няма коментари:

Публикуване на коментар